Lees onze beoordelingen

Gebaseerd op 331 recensies
frans Bekker
frans Bekker
7. Februari, 2022.
Arvid Polman
Arvid Polman
6. Februari, 2022.
Nu een paar keer gebruik gemaakt van de Wasdokter. Er kan snel een afspraak worden gemaakt. Is kundig en lost probleem snel op. met goed advies. Fijn bedrijf.
Inge
Inge
27. Januari, 2022.
De Wasdokter heeft vandaag onze wasmachine gerepareerd. Vanmorgen heb ik contact opgenomen en vanmiddag zijn we al geholpen. Een half uur voor aankomst werd er even gebeld. Fijn, zo hoef je niet onnodig lang thuis te wachten. Snelle en goede service, met duidelijke uitleg. Wasmachine doet het weer top!
S van Egdom
S van Egdom
27. Januari, 2022.
Ook ik sluit me aan bij de goede ervaringen met de wasdokter. Zeer aan te bevelen: kundig, kijkt verder dan de machine alleen.
Derrik Willemsen
Derrik Willemsen
18. Januari, 2022.
Mieke De Lange
Mieke De Lange
17. Januari, 2022.
Merlin Robbers
Merlin Robbers
16. Januari, 2022.
Tijdindicatie tussen 12 en 16, belde een half van te voren dat hij eraan kwam. Erg fijn, zodat je zelf wat speling hebt om thuis te komen en niet onnodig hoeft te gaan zitten wachten! Het probleem aan onze droger was heel snel verholpen. Mehmet is een erg kundige vakman en raad hem dan ook zeer zeker aan. Hij verdient geen 5 maar 10☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
Elles Huyben
Elles Huyben
14. Januari, 2022.
Heel vriendelijke en betrouwbare monteur! Goede en snelle service. Aanrader!
Jan van Hoften
Jan van Hoften
14. Januari, 2022.
Snelle reactie, prima advies, deskundige en professionele plaatsing van nieuwe vaatwasser door monteur M. Cin. Daarbij was hij uitermate klantvriendelijk en servicegericht.
Jack Yang
Jack Yang
13. Januari, 2022.
De wasmachine maakte een bonkend geluid. De wasdokter gebeld en de volgende dag stond hij voor de deur. Hij heeft het probleem keurig opgelost en steekt er moeite in om het probleem tot de bodem uit te zoeken. Echt een aanrader!