Neem contact op

Wil je een afspraak inplannen of ben je op zoek naar advies? Vul het formulier in en op werkdagen komen we binnen 24 uur bij je terug.

  Je naam (verplicht)

  Je email (verplicht)

  Onderwerp

  Je bericht

  Hoe kunnen we je verder helpen? 

  Uitstekend
  Gebaseerd op 504 recensies
  Chantal Hogenkamp
  Chantal Hogenkamp
  28. November, 2023.
  Zeer tevreden. Wasmachine vlot gerepareerd voor een redelijke prijs. Vriendelijke, kundige monteurs geven uitleg en tips. 🙂👍
  Dennis Ubachs
  Dennis Ubachs
  28. November, 2023.
  Wat een geweldige service! De wastrommel van onze wasmachine zat muurvast. De monteur van alles gecheckt maar de trommel bleef vast zitten. Eigenlijk hadden we de hoop al opgegeven maar de monteur wilde nog een ding proberen en ja hoor hij kreeg weer beweging in de trommel. Super blij mee. Ze waren netjes op tijd en belde mij van te voren dat ze onderweg waren. Deze gasten kan je met een gerust hart langs laten komen geen verassingen achter af open en eerlijk over de kosten. Nogmaals bedankt 🤝
  Kim van der Zwan
  Kim van der Zwan
  24. November, 2023.
  Bij Wasdokter een wasmachine gekocht, na enkele wasjes miste ik toch een droger. Daarom ook een droger aangeschaft omdat ik zo tevreden was over de service. Helaas lekte de droger, maar deze werd al snel verholpen. Er bleek een slangetje los te zitten. Als service ook nog mijn droger op de wasmachine bevestigd, superfijn! Vlotte service, fijne manier van communiceren. Voor evt toekomstige hulp met witgoed heb ik vanaf nu een topadresje!
  Florien De Jong
  Florien De Jong
  23. November, 2023.
  Topbedrijf! Super lieve man die ons snel kon helpen. Zeker aan te raden!!
  Damla Ulu
  Damla Ulu
  23. November, 2023.
  Vriendelijk en zeer snel geholpen. Eerlijke verkoper !
  Richard Nivo
  Richard Nivo
  23. November, 2023.
  Top service
  Jaap Dobma
  Jaap Dobma
  17. November, 2023.
  Snel, vakkundig en betaalbaar. Prima service!
  Monique Range
  Monique Range
  17. November, 2023.
  Kapotte vaatwasser. Dhr. Cin eerlijk over kosten om te laten maken. Gekozen voor nieuwe vaatwasser, snel en goed geïnstalleerd.
  Anne Mathijssen
  Anne Mathijssen
  12. November, 2023.
  Super snelle service, denkt mee en helpt echt om een goede oplossing te zoeken. Heel erg blij met de goede service en de wasdroger die het heel goed doet. Dankjewel :)